Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ήρθε η ώρα να κάνει “σεφτέ” στις νίκες!

Δεύτερη μέρα της 4ης αγωνιστικής του UEFA Champions League σήμερα. Μία αγωνιστική που μέχρι τώρα έχει στα αξιοσημείωτα την μεγάλη εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο χθες στο Μπέργκαμο με δύο γκολ καθώς και την πρόκριση της Μπάγερν στους 16 μετά το νικηφόρο 5-2 επί της Μπενφίκα. Το σημερινό πρόγραμμα έχει να επιδείξει σημαντικά ματς τα οποία προσφέρουν και δυνατές στοιχηματικές επιλογές.

Ξεκίνημα από τον δεύτερο όμιλο και το πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς. Η Μίλαν υποδέχεται στο Σαν Σίρο την Πόρτο και φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση μετά τις 3 σερί της ήττες. Οι Ροσονέρι των 7 ευρωπαϊκών τίτλων οφείλουν να κερδίσουν σήμερα καθώς το status της ομάδας στην διοργάνωση δεν συνάδει με τον πάτο της βαθμολογίας στον όμιλο και την μη συγκέντρωση βαθμού. Η ομάδα έχει πλέον και την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της ομάδας, μπορεί να νικήσει τους Δράκους του Οπόρτο και ο άσσος προφέρεται σε απόδοση 1.98 .

Στο άλλο ματς του ομίλου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι κόκκινοι έχουν προς το παρόν το απόλυτο στον όμιλο και απόψε παίζουν για δύο αποτελέσματα.Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Μίλνερ και Κεϊτά ενώ στην αντίπερα όχθη απόντες για τους Ροχιμπλάνκος θα είναι οι Γκριεζμάν, Κοντόγκμπια, Λεμάρ και Σάβιτς. Παρόλα αυτά, Η Λίβερπουλ δεν καίγεται για την νίκη σήμερα ενώ η Ατλέτικο για ακόμα ένα ματς θα “πουλήσει ακριβά το τομάρι της”. Το Χ στο τέλος νομίζω θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες ενώ το 4.00 στην απόδοση αξίζει το ρίσκο.

Συνέχεια με το Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι δεδομένο πως την φετινή αγωνιστική περίοδο οι Παριζιάνοι παρά την πληθώρα αστέρων που έχουν στο ρόστερ τους δεν “πατούν καλά”. Η ομάδα δυσκολεύεται στην δημιουργία παιχνιδιού ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που πήραν νίκες στα τελευταία λεπτά. Απόψε, φιλοξενείται στο Red Bull Arena έχοντας τις εξαιρετικά σημαντικές απουσίες των Μέσι και Βεράτι ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Γερμανοί αναζητούν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο και πως στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι υποτάχθηκαν στον αντίπαλο τους με ένα πλασματικό 3-2. Η Λειψία είναι σε θέση να διεκδικήσει πράγματα από το σημερινό ματς ενώ το 1Χ και G/G προσφέρεται στο 2.10 .

Το πιο θεαματικό ματς την βραδιάς παρουσιάζεται σίγουρα αυτό ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Άγιαξ. Δύο ομάδες οι οποίες χαρακτηρίζονται από την επιθετική τους φιλοσοφία και μπορούν να σκοράρουν πολλά γκολ ανεξαρτήτως αντιπάλου. Παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουν οι Βεστφαλοί (με σημαντικότερη αυτή του Χάαλαντ) μπορούν να σκοράρουν απόψε ενώ ο Αίαντας είναι μια ομάδα που σκοράρει διαρκώς και το 0-0 του Σαββάτου κόντρα στην Χέρακλες είναι πλασματικό. Το over 1.5 γκολ ημιχρόνου συναντάται στο 2.35 και νομίζω αξίζει το ρίσκο ενώ και το over 3.5 δίνει επίσης 2.35 που είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό.

Κλείνουμε με το Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φέτος παρουσιάζεται με μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, δέχεται αρκετά εύκολα το γκολ, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει πατήσει με θεωρητικά αδύναμους αντιπάλους. Οι Ουκρανοί παρά την εμπειρία που έχουν στο UEFA Champions League δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σκοράρουν και απόψε το βράδυ είναι μία καλή ευκαιρία απέναντι στην Ρεάλ που θυμίζουμε πως ισοπέδωσε πέρσι με 2-3. Το G/G προσφέρεται σε απόδοση κοντά στο 1.90 και φαντάζει εξαιρετικά πιθανό να πραγματοποιηθεί.

Οι επιλογές μου:

Μίλαν-Πόρτο 1

Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης Χ

Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν 1Χ και G/G

Ντόρτμουντ-Άγιαξ Over 1.5 γκολ Ημιχρόνου (Over 3.5)

Ρεάλ Μαδρίτης- Σαχτάρ Ντόνετσκ G/G

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ