Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ισπανική σφυρίχτρα στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

Ο 45χρονος από την Μαδρίτη, CARLOS DEL CERRO GRANDE είναι ο εκλεκτός για να διευθύνει την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή(19:30) στο Απόστολος Νικολαϊδης . Ισπανοί θα είναι και οι βοηθοί του όπως και στο VAR ενώ τέταρτος ο Κωνσταντίνος Περράκης

Ο Ισπανός διαιτητής εντάχθηκε από το 2013 στην ΦΙΦΑ και έρχεται στην Ελλάδα για να σφυρίξει το 10ο παιχνίδι της σεζόν του αφού διεύθυνε έξι του ισπανικού πρωταθλήματος, δύο του Champions League και ένα του Europa League. Στα εννέα αναφερόμενα παιχνίδια έχει βγάλει από το τσεπάκι του 43 κίτρινες κάρτες δείχνοντας και δύο φορές την άσπρη βούλα.

Tο τελευταίο παιχνίδι του Carlos del Grande ήταν στο Ισπανικό πρωτάθλημα(12η αγωνιστική) μεταξύ Σεβίλλη και Οσασούνα (2-0) ενώ στο παρελθόν έχει διευθύνει ευρωπαϊκά παιχνίδια τόσο του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΚ.

Οι μεγαλύτερες διαιτητικές στιγμές του 45χρονου ρέφερι είναι η παρουσία του ως τέταρτος στον τελικό του UEFA CHAMPIONS LEAGUE την σεζόν 2020-21 εκεί όπου η Τσέλσι αναδείχθηκε νικήτρια απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτυ. Ακόμη έχει διευθύνει τον τελικό του Super Coppa(2018-19) μεταξύ Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη όσο και τον τελικό του Coppa del Rey, τρία χρόνια νωρίτερα με τις ίδιες ομάδες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ