Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ημέρα απίθανων ημιτελικών στο Παρίσι

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη τέννις με δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς στο Paris Rolex Masters 1000. Στο πρώτο ματς ο Novak Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Hurkacz και στην συνέχεια στον σημαντικότερο αγώνα του τουρνουά ο Alexander Zverev θα έρθει αντιμέτωπος με τον Daniil Medvedev.

O Nole φαίνεται να έχει βρει ρυθμό μετά την σχεδόν δίμηνη απουσία του από τα court και το μεσημέρι στις 15:00 θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο του Πολωνού no.10 της παγκόσμιας κατάταξης Humbert Hurkacz, ο οποίος βέβαια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα προσπαθήσει να δυσκολέψει τον Σέρβο.

Το απογευματινό παιχνίδι είναι όμως αυτό το οποίο έχει τραβήξει τα βλέμματα καθώς θα παρακολουθήσουμε μία επανάληψη του περσινού τελικού στο εν λόγω τουρνουά  στον οποίο είχε αναδειχθεί νικητής ο Ρώσος no.2 κόσμου Daniil Medvedev απέναντι στον Zverev.Έτσι όχι πριν τις 17:30 ώρα Ελλάδος no.3 και no.2 θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για μία θέση στον αυριανό τελικό.

Οι δύο αυτοί αγώνες αποτελούν επίσης μια γενική πρόβα για τους τελικούς του Τορίνο στις 14 Νοεμβρίου που θα συμμετέχουν όλοι οι παραπάνω αθλητές.

Συνοπτικά:

Novak Djokovic vs Humbert Hurcacz (15:00 GR).

Alexander Zverev vs Daniil Medvedev (όχι πριν τις 17:30 GR).

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ