Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκόλμπολ

Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Εθνικές μας, οι οποίες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους με ήττες (ανδρών και γυναικών) για την 3η αγωνιστική του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος γκόλμπολ που διεξάγεται στην Σαμψούντα της Τουρκίας.

 

Η ανδρική Εθνική μας ομάδα στο πρωινό παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο ηττήθηκε με σκορ 5-12 (ημίχρονο 2-5). Η ομάδα μας αν και ξεκίνησε καλά και προηγούταν 2-1 στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφερε να διατηρήσει την συγκέντρωσή της, με αποτέλεσμα να μείνει στην τελευταία θέση του ομίλου, και πλέον το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Γερμανία να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για την βαθμολογία. Με το αποτέλεσμα αυτό η Εθνική μας υποβιβάζεται στην Β’ κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (από όπου ανέβηκε φέτος το καλοκαίρι). Για την Εθνική μας η οποία αγωνίστηκε με τους Λέσι, Μπεζιάνι, Χατζηπάντου, Τάτση και Κορδάκη, σκόραραν οι Χατζηπάντου (4) & Κορδάκης (1).

Την ήττα γνώρισε επίσης και η γυναικεία μας ομάδα απέναντι στην Γαλλία σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με σκορ 2-3, αν και προηγούταν στο ημίχρονο με 2-1. Το έργο πλέον της Εθνικής μας για είσοδο στα προημιτελικά γίνεται πολύ δύσκολο αφού χρειάζεται να κερδίσει στο αυριανό παιχνίδι το Ισραήλ και παράλληλα να μην κερδίσει η Γαλλία στο δικό της παιχνίδι απέναντι στην Ουκρανία. Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τις Άγκο, Νάκα, Μαυροβουνιώτη, Τζάλλα και Μπούσι, ενώ σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν η Άγκο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ