Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προσπάθησε να σώσει το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου

Ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου ηττήθηκε από τον ΑΓΣ Φλατσάτα Οινόης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Κόστισαν τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου για τον ΠΑΟΚ και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στον γηπεδούχο να προηγηθεί με 2:0 στα πρώτα 45′ λεπτά. Οι “ασπρόμαυροι” ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση κάτι που επέτρεψε στην Οινόη να αναπτυχθεί και να απειλήσει αρκετές φορές την εστία του “δικέφαλου”.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το Κωσταράζι κέρδισε πέναλτι και μείωσε σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πασσαλίδη. Παρά την βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Σάκη Βασιλείου μετά τις όποιες οδηγίες δόθηκαν στο ημίχρονο, η Οινόη λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 3-1 έπειτα από αυτογκόλ της άμυνας του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια της να απομακρύνει. Σα να μην έφτανε αυτό, με ένα αρκετά μακρινό – και τυχερό – χτύπημα φάουλ έγινε και το 4-1 λίγο αργότερα.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση και μείωσε σε 4-3 με δύο γκολ του Καραγκούνη που εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για ακόμα ένα πέναλτι που θα μπορούσε να δοθεί καθώς και για τα λεπτά των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι μετά το 4-2 βλέποντας ότι το Κωσταράζι κερδίζει τον έλεγχο του γηπέδου κατέφυγαν αρκετές φορές σε καθυστερήσεις πέφτοντας στο έδαφος. Ο γιατρός χρειάστηκε να μπει αρκετές φορές στο γήπεδο κάτι που καθυστέρησε αρκετά την ροή του αγώνα. Για την ιστορία τα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν ήταν μόνο 3!

Προς το τέλος του παιχνιδιού, τα “αίματα άναψαν” και λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα, ένας ποδοσφαιριστής της Οινόης επιτέθηκε εκτός φάσης σε αμυντικό του Κωσταραζίου έπειτα από μια σύντομη λογομαχία που είχαν, σπρώχνοντας και ρίχνοντας τον στο έδαφος. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Οινόης χωρίς δεύτερη σκέψη αφήνοντας τους γηπεδούχους με παίχτη λιγότερο.

Για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου θα υποδεχθεί στην έδρα του τον ΑΓΣΝΚ Καστοριά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ