Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι κορυφής και αήττητων στη Μίκρα (Live streaming)

Σήμερα στις 18:00 η γυναικεία ομάδα του Άρη στο Βόλεϊ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τα 24 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδος ,στο πλαίσιο της  7ης αγωνιστικής (Volley League Γυναικών). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι του Άρη στο youtube.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν γευτεί την ήττα πραγματοποιώντας μια πορεία με έξι συνεχόμενες νίκες . Τόσο ο Άρης όσο και ο Παναθηναϊκός είναι οι μόνες ομάδες που έχουν 18 σετ υπέρ ενώ κατά τους έχουν ένα μόλις σετ , με τον Άρη να το δέχεται από τον Ηλυσιακό και ο Παναθηναϊκός από τον Πανναξιακό .

Στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές το πρόγραμμα για τον Άρη και τον Παναθηναϊκό δεν θεωρούνταν δύσκολο αλλά όχι και βατό βλέποντας τους αντιπάλους. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες στοχεύουν ψηλά αλλά μέχρι και πριν τον σημερινό αγώνα δεν είχαν τεστάρει τις δυνάμεις τους με ομάδες που πάνε για Πρωτάθλημα , όπως ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΟΣΦΠ και ΑΟ.ΘΗΡΑΣ .

Την προηγούμενη σεζόν η οποία δεν ολοκληρώθηκε λόγω Covid-19 , τόσο ο Άρης όσο και ο Παναθηναϊκός βρισκόντουσαν μαζί στον Α’ όμιλο και είχαν ανοίξει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Νικητής είχε αναδειχθεί ο Άρης αφού επικράτησε του τριφυλλιού με 3-2 σετ. Επόμενο ραντεβού μεταξύ τους δόθηκε για την 8η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει 3-1 σετ .

Αναμνήσεις από το παρελθόν θα ξυπνήσουν και σε κάποιες αθλήτριες της φιλοξενούμενης ομάδας. Με την Ναταλία Μεταξά και την Παναγιώτα Ρόγκα να έχουν φορέσει τα κιτρινόμαυρα στο παρελθόν. Χρονικά η 29χρονη Κεντρική, Ναταλία Μεταξά εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2018 με τον Άρη φτάνοντας έως και τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό.

Μια άλλη αθλήτρια είναι η Παναγιώτα Ρόγκα η οποία μεσούσης της περσινής χρονιάς αναγκάστηκε να ψάξει ομάδα καθώς ο Πανναξιακός δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο επεισοδιακό λόγω Covid-19 πρωτάθλημα . Η 34χρονη  λίμπερο έφτασε με τον Άρη έως την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος χάνοντας από τον ΠΑΟΚ , με τον Δικέφαλο εν τέλει να σηκώνει το τρόπαιο.

 

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Τερζή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ