Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αυτοί ξεχώρισαν τον Οκτώβριο στην Ιταλία (Video)

Στέφανο Πιόλι από την θέση του προπονητή και Τζιοβάνι Σιμεόνε από την αυτήν του παίχτη  διακρίθηκαν στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Πιόλι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής με τον 56χρονο Ιταλό τεχνικό να οδηγεί την Μίλαν σε πέντε συνεχόμενες νίκες στο Ιταλικό Πρωτάθλημα κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου. H Mίλαν κέρδισε την Αταλάντα(2-3) , την Ελλάς Βερόνα(3-2) , την Μπολόνια(2-4), την Τορίνο(1-0) και την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο με 1-2 .

Από την θέση του ποδοσφαιριστή ξεχώρισε ο γιος του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τζιοβάνι Σιμεόνε με τον 26χρονο επιθετικό της Ελλάς Βερόνα να αγωνίζεται σε πέντε παιχνίδια του Ιταλικού πρωταθλήματος όπου βρήκε επτά φορές τα αντίπαλα δίχτυα και μοίρασε μια ασίστ .Ο Αργεντίνος επιθετικός σκόραρε στα τρία από τα πέντε παιχνίδια μέσα στον Οκτώβριο απέναντι σε Σπέτσια(x1) , Λάτσιο(x4) και Γιουβέντους(x2).

Προπονητής της Ελλάς Βερόνα είναι ο 43χρονος , Ιγκόρ Τούντορ ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ενώ κατά το παρελθόν ο Τζιοβάνι Σιμεόνε είχε συνεργαστεί με τον Στέφανο Πιόλι στη Φιορεντίνα κατά την διάρκεια της σεζόν 2018-19.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ