Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΝΕ Πατρών 26-3: Άστραψαν και βρόντηξαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά το σπουδαίο «διπλό» (5-9) επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στην πρεμιέρα της Α1, τα κορίτσια του Ολυμπιακού διπλασίασαν τις νίκες τους, αφού κέρδισαν με 26-3 την ΝΕ Πατρών στο Παπαστράτειο, για τη 2η αγωνιστική.

Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είχε από την αρχή το προβάδισμα, δεχόταν με δυσκολία γκολ και στην επίθεση έβγαλε αρκετές κόντρα μπάλες και δεν συνάντησε δυσκολίες. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Χάρη Παυλίδη, να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που έχει στη διάθεσή του και να δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην αναμέτρηση με τη ΝΕ Πατρών, δεν αγωνίστηκε η Έλενα Ξενάκη η οποία υπέστη θλάση στην τελευταία προπόνηση, αντίθετα χρησιμοποιήθηκε η Κίρα Κρίστμας η οποία βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα μας.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 7-1, 5-0, 8-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Δρακωτού, Σιούτη 2, Μ. Πλευρίτου 2, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 4, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου, Τριχά 6, Τορνάρου 2

ΝΕ Πατρών (Κωνσταντίνος Σακκάλης): Γιαννάκη, Ανδρουτσέλου, Κεπένου, Μπαλάτσα, Πετάση, Κουρέτα, Σαπκίνα 3, Λυκοθανάση, Ζοφώλη, Ντάσιου, Ζαφειράκη, Νιαρχάκου, Γκαντή, Παρασκευοπούλου, Μιχαλάτου

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ