Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022: «Χ»αρακίρι η Νορβηγία, με «εξάρα» στη δεύτερη θέση η Τουρκία

Η Νορβηγία «κόλλησε» στο 0-0 με αντίπαλο την Λετονία και είδε την Τουρκία να την «πιάνει» στη δεύτερη θέση του 7ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022 με το 6-0 επί του Γιβραλτάρ.

Πολύτιμους πόντους «πέταξε» η Νορβηγία στον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022 και είδε την Τουρκία όχι μόνο να την πιάνει στη δεύτερη θέση του γκρουπ, αλλά και να αποκτά το πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Οι «βίκινγκς» έμειναν στις πολλές χαμένες ευκαιρίες τους κόντρα στη Λετονία και «κόλλησαν» στο 0-0 με την αντίπαλό τους.

Την ίδια στιγμή, η Τουρκία έκανε «σκόνη» το Γιβραλτάρ με το εμφατικό 6-0 και απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής στον όμιλο που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (16/11). Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Τούρκους ήταν ο Μπουράκ Γιλμάζ που μοίρασε πέντε ασίστ, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Χαλίλ Ντερβισόγλου (38’ και 41’) και από ένα οι Ακτούρκογλου (11’), Ντεμιράλ (65’), Ντουρσούν (81’) και Μουλντούρ (84’). Σημειώνεται βέβαια, ότι το Γιβραλτάρ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 22’ λόγω αποβολής του Ολιβέρο.

Στο 4ο γκρουπ η Φινλανδία διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Η σπουδαία ομάδα του κόουτς Κάνερβα, επιβλήθηκε 3-1 της Βοσνίας /Ερζεγοβίνης στη Ζένιτσα και προσπέρασε την Ουκρανία σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη προνομιούχα θέση του γκρουπ, που οδηγεί στα πλέι-οφ. Αντίθετα, για τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη το αποτέλεσμα αυτό έβαλε «ταφόπλακα» στις βλέψεις της για την συνέχεια, αφού με μία αγωνιστική να απομένει στο γκρουπ βρέθηκε στο -4 από τη δεύτερη Φινλανδία.

Η Φινλανδία είχε χαμένο πέναλτι με τον Πούκι στο 25’, ωστόσο από ασίστ του τελευταίου στο 29’ ο Φορς πέτυχε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 37’ λόγω αποβολής του Ραϊτάλα, αλλά παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 51’ με τον άλλοτε μέσο του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ. Στο 69’ ο Λούκα Μέναλο μείωσε για τη Βοσνία (1-2), αλλά στο 73’ από ασίστ του Λουντ ο Ντάνιελ Ο’ Σόνεσι διαμόρφωσε το τελικό 1-3 και «σφράγισε» το τρίποντο για τη Φινλανδία.

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα:
13/11: Νορβηγία – Λετονία 0-0, Τουρκία – Γιβραλτάρ 6-0, Μαυροβούνιο – Ολλανδία (21.45)

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα:
13/11: Βοσνία/Ερζ. – Φινλανδία 1-3, Γαλλία – Καζακστάν (21.45)

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ