Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Los Coproscilos Club: Aνακοίνωση για εκδρομή στην Νέα Σμύρνη

Ο Ατσαλένιος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο την Κυριακή (21/11) για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής και οι οπαδοί του εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδρομή να δηλώσουν έγκαιρα και υπεύθυνα τη συμμετοχή τους, μέσω μηνύματος στην σελίδα τους στο Facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ‼
Για ακόμα μια φορά λοιπόν, επιθυμούμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας, αυτή την φορά, πέρα από τα σύνορα της γειτονιάς μας, πέρα από τα γεωγραφικά όρια του νησιού μας.

Να ταξιδέψουμε για αυτήν, ώστε να βρεθούμε στα κάγκελα της Νέας Σμύρνης, σε ένα ιστορικότατο γήπεδο της Αττικής (και όχι μόνο), για το παιχνίδι που θα δώσει η ομάδας μας την άλλη Κυριακή (21 Νοεμβρίου) με αντίπαλο ένα τεράστιο σύλλογο της χώρας μας, τον ιστορικό Πανιώνιο!

Για αυτό λοιπόν προσπαθήσαμε και εξασφαλίσαμε την καλύτερη δυνατή τιμή (αρκεί να εξασφαλίσουμε ένα μίνιμουμ αριθμό ατόμων που μας ζητήθηκε) ώστε να είμαστε σε θέση να βρεθούμε κοντά της, να ακουστεί ηχηρά το όνομα της ομάδας μας και μέσα στην Νέα Σμύρνη
Εσύ θα είσαι εκεί ?

  • Δηλώστε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ την συμμετοχή σας μέσω μηνύματος εδώ, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες φυσικά
  • Π.Ο.Α παντού και πάντα. . . . μέχρι παράνοιας!»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ