Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Άφησε» βαθμούς στη Ρόδο ο Λεβαδειακός

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Λεβαδειακός με αντίπαλο τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ανωτέροι ήταν οι Βοιωτοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από τον αντίπαλο τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το νησί μένοντας στο 1-1, κρατώντας μόνο την καλή εμφάνιση από την αναμέτρηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχη της μπαλας στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει την μεγάλη ευκαιρία και να ανοίξει το σκορ, με αποτέλεσμα αυτό να μείνει στο 0-0.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι δυχτια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο 47′, έπειτα από κερδισμένο φάουλ σε πλεονεκτική θέση και ώραια εκτέλεση του Πίσπα, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Κουϊρουκίδης έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Στογιάνοβιτς για το 1-0.

Μόλις 3 λεπτά αργότερα και στο 50′ ήρθε η «απάντηση» για τον Λεβαδειακό ισοφαρίζοντας σε 1-1. Εκτέλεση κόρνερ από τον Νίλι, η μπάλα φθάνει μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Γιώργος Νίκας με κοντινή προβολή σκοράρει και φέρνει το ματς στα ίσα. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ μη μπορώντας καμία από τις δύο ομάδες να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια για γκολ.

Για τον Διαγόρα αγωνίστηκαν οι:
Mπίντσης, Τοπάλ, Γιώργου, Ρουγκάλας, Τάτσης (83’ Σάιμπερτ), Λαμπίρης (65’ Παπαδόπουλος), Μουμίν, Μπαστιάνος (65’ Τσιαντούλας), Ζούνης (46′ Σινγκ), Πίσπας (75′ Μπλάνκο), Κουιρουκίδης.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Στογιάνοβιτς, Τζημόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Χάμμοντ, Μουτίνιο (62’ Αλμπάνης), Νίκας, Νίλι, Πολέττο (74’ Βρακάς), Λινάρδος (81’ Τσάπρας), Δούμτσιος (81’ Αραβίδης).

Οι διαιτητές

Τον αγώνα διηύθυνε ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Βοηθοί διαιτητές ήταν ο Παντελής Σπυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής και ο Θανάσης Μποζατζίδης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης).

Αναπληρωματικός διαιτητής ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Σοφιανός Μαράνος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ