Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Φημολογίες περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για Μπαρμπόσα

Ένα από τα προβλήματα που ζητούν λύση για την ΑΕΚ είναι αδιαμφισβήτητα η θέση των χαφ. Εδώ και αρκετό καιρό οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας τέτοιους παίχτες και κατά διαστήματα έχουν περάσει διάφορες προτάσεις από το τραπέζι. Πλέον, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ εξετάζει, ανεπίσημα και σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα, την περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Ο Μπαρμπόσα επρόκειτο για έναν αμυντικό μέσο από την Βραζιλία, που έχει συμβόλαιο με την γαλλική Νις για δύο ακόμα έτη, έως το 2023, αλλά αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της χώρας του, την Παλμέιρας, έως και την τελευταία μέρα αυτού του έτους, δηλαδή έως τις 31 Δεκεμβρίου. Η Παλμέιρας έχει δικαίωμα να τον κάνει δικό της, αφού υπάρχει σχετική οψιόν αγοράς ύψους 6.5 εκατομμυρίων, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Η Νις από την πλευρά της δεν τον έχει στα πλάνα της, έχοντας ως σκοπό να τον παραχωρήσει ξανά δανεικό ή ακόμα και να τον δώσει σε κάποια ομάδα έναντι του ανάλογου αντιτίμου. Κάπου εδώ έρχεται και «κολλάει» η ΑΕΚ, αφού υπάρχει μια περίπτωση να κάνει κίνηση ούτως ώστε να τον αποκτήσει. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ εκπροσωπείται από τα γραφεία του Φεντερίκο Παστορέλο, με τον οποίο ο ελληνικός σύλλογος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Ο Μπαρμπόσα έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μπράγκα, από την οποία αποχώρησε στα 18 του για να ενταχθεί στο δυναμικό της Βαλένθια, χωρίς να σταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί, πηγαίνοντας το 2016 στην Μπενφίκα, στην οποία επίσης δεν έπεισε. Πριν τον αποκτήσει η Νις έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν για λογαριασμό ξανά της Μπράγκα, αφού πρώτα είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την Σταντάρ Λιέγης. Όσον αφορά την πορεία του σε εθνικό επίπεδο, το μόνο αξιοσημείωτο είναι η συμμετοχή του, ως αρχηγός, στην U20 της Βραζιλίας, με την οποία έφτασε έως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2015.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ