Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επίσημο: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Κουτίνιο

Τα μέτρια ως τραγικά αποτελέσματα της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στη σεζόν, έφεραν μοιραία το “διαζυγιο” με τον Κουβανό τεχνικό, Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο, μια κίνηση που έμοιαζε μονόδρομος λόγω της εικόνας από την αρχή της χρονιάς.

Οι διοικούντες την ομάδα έκριναν πως χρειάζεται ένα… ηλεκτροσόκ προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και να αξιοποιηθεί καλύτερα το υπάρχον υλικό (η Άγκοστ ενσωματώνεται σε έναν μήνα) ώστε να μην υπάρξει άλλη απώλεια ειδικά στην Ελλάδα (θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη προ μερικών εβδομάδων).

Ο 50χρονος κόουτς ανέλαβε τον σύλλογο επίσημα τον Απρίλιο και κάθισε στον πάγκο των Ερυθρολεύκων σε 15 επίσημα ματς. Ο Ολυμπιακός έχει μια ήττα στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε στον Γ’ προκριματικό του CEV Champions League με δύο ήττες από τη Ζοκ και το βράδυ της Τρίτης (16/11) ηττήθηκε στην Πορτογαλία.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Κουβανό προπονητή Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο και του εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ