Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Σε ομάδα έκπληξη ο Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποχώρησε ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπενφίκα, αφού δεν υπολογιζόταν για την νέα χρονιά από την ομάδα του Ντα Λουζ. Έτσι ο Έλληνας κεντρικός μέσος ήταν σε αναζήτηση ομάδας όλο αυτόν τον καιρό με πολλά δημοσιεύματα και αρκετές προτάσεις να έχουν γίνει γνωστές αλλά τελικά καμία να ευδοκιμεί. Ο ίδιος φαίνεται πως πρόσφατα διάλεξε τον νέο του προορισμό και σήμερα ανακοινώθηκε από την νέα του ομάδα.

Ποια είναι αυτή;

Η Ολλανδική Φορτούνα Σίταρντ, κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα μέσο και εκείνος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τα ” κίτρινα ”. «Πραγματικά ανυπομονώ για αυτή τη νέα περιπέτεια. Είμαι στην Ολλανδία εδώ και λίγες μέρες και μου αρέσει πολύ. Μετά από μια υπέροχη περίοδο στην Πορτογαλία, ανυπομονώ πραγματικά για αυτή τη νέα περιπέτεια και θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι σημαντικός για την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Φορτούνα Σίταρντ.

Η ομάδα βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην κατάταξη, έχοντας μόλις εννιά βαθμούς στην Ερεντιβίζιε και ο Σάμαρης έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα στα σημεία που… πονάει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ