Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τουρκικό ενδιαφέρον για… Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι μία από τις μεταγραφές που θα λέγαμε σηκώνουν συζήτηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Νιγηριανός εξτρέμ, δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν ωστόσο στα τελευταία ματς ανέβασε κατακόρυφα απόδοση, κερδίζοντας πίσω την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Το καλό του τελευταίο ξεπέταγμα, θα λέγαμε πως δεν έμεινε απαρατήρητο και από άλλους συλλόγους στην Ευρώπη που κοίταζαν την περίπτωση του το καλοκαίρι ή άρχισαν τώρα να ασχολούνται μαζί του.

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Μπεσίκτας για τον παίκτη, σε περίπτωση που ο Καναδός σταρ της ομάδας, Λάριν ,  δεν ανανεώσει. Πάντως το μέσο από την γειτονική χώρα τονίζει πως ο Ονιεκούρου δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε στον Πειραιά.

Το δημοσίευμα: 

«Ο Ονιεκούρου, που πήγε στον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν, δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε στη νέα του ομάδα. Πήρε χρόνο σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να συνεισφέρει γκολ και ασίστ. Έδωσε 1 ασίστ σε 4 αγώνες στο Europa League».

Κλείνοντας γίνεται σαφές πάντως ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει ζημιά στον Νιγηριανό στον οποίο επένδυσε 4,5 εκατ. ευρώ».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ