Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βαριά «καμπάνα» της UEFA σε Μιχαηλίδη και ΠΑΟΚ!

Με 3 αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την UEFA ο Γιάννης Μιχαηλίδης για την αποβολή του στο φινάλε του αγώνα με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα, ενώ παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 82.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο.

 

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της UEFA τόσο στον Γιάννη Μιχαηλίδη όσο και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άσχημη ενέργεια του νεαρού αμυντικού στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα πριν από 14 βράδια. Ο Γιαννιτσιώτης ποδοσφαιριστής θα χάσει τις δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις του Δικεφάλου με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν που θα κρίνουν αν συνεχίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Europa Conference League και η ΠΑΕ των ασπρόμαυρων είναι υποχρεωμένη να βγάλει από τα ταμεία της 82.000 ευρώ για την απροσεξία του παίκτη της.

Μία σίγουρα πολύ αυστηρή απόφαση από το πειθαρχικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, όσο αναίτια και ανόητη και αν ήταν η ενέργεια του 21χρονου διεθνή αμυντικού του ΠΑΟΚ. Για αυτό το λόγο όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά τη κοινοποίηση της ποινής οι επιτελείς του Δικεφάλου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε άσκηση έφεσης κατά της συγκεκριμένης ποινής με σκοπό να πετύχουν τη μείωσή της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ