Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Την πρώτη νίκη ψάχνουν οι γηπεδούχοι, να συνεχίσει το σερί του ο ΠΑΟΚ

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, θα αναμετρηθούν σήμερα στις 19:30 στο Περιστέρι, για την 10η αγωνιστική της Superleague, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ, να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι, θα κατέβουν με προπονητή τον Γιώργο Κορακάκη, μιας και ο Γιώργος Παράσχος, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, επειδή βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με τον Ατρόμητο, να ζητάει την αναβολή του αγώνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, μιας και το πρωτόκολλο, δεν προέβλεπε αναβολή αγώνα, σε περίπτωση που βρεθεί θετικός κάποιος από το τεχνικό επιτελείο.

Από εκεί και πέρα, Πίριτς και Τζαβίδας, είναι οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα απουσιάζουν από την αναμέτρηση. Η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μανδάς, Σάλτας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Νταβιώτης, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά από την άλλη, έχει να διαχειριστεί κάποιες απουσίες, αλλά είδε και την επιστροφή του Σίντκλεϊ στην αποστολή, ο οποίος όμως, δεν θα βρεθεί σήμερα στο βασικό σχήμα, για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Σλόβαν την Πέμπτη. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ