Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μεγάλο “διπλό” για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου μέσα στο Άργος Ορεστικό!

Το πρώτο του φετινό “διπλό” πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου χθες Κυριακή μέσα στο Άργος Ορεστικό επί της ακαδημίας “Rossoneri”. Οι ασπρόμαυροι έπαιξαν ουσιαστικό ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες μετατρέποντας αυτές σε γκολ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς, στα πρώτα κιόλας λεπτά, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Μία φάση που έφερε αντιδράσεις πάντως ως προς το εάν η μπάλα βρήκε όντως στο χέρι του αμυντικού. Η ομάδα του Σάκη Βασιλείου όμως, αντέδρασε σωστά, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 1-2 έπειτα από δύο όμορφα γκολ του Ερβίς και του Αυγερινού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Rossoneri ανέβασαν ρυθμό αλλά οι “ασπρόμαυροι” εκμεταλλεύτηκαν μια στιγμή αδράνειας και έκαναν το 1-3 με σκόρερ τον Καραγκούνη. Ο ΠΑΟΚ από εκεί και έπειτα προσπάθησε να διατηρήσει το σκορ αλλά οι Rossoneri μείωσαν σε 2-3. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Προς τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο κ.Ντούκας, έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του Κωσταραζίου και ο “δικέφαλος” με παίκτη λιγότερο αναγκάστηκε να κλειστεί προκειμένου να φύγει από το ΔΑΚ Άργους με τους 3 βαθμούς όπως και εν τέλει έγινε. Το Κωσταράζι αμύνθηκε σωστά και ο Πιπερόπουλος κατέβασε “ρολά” στην εστία. Με αυτό το τρίποντο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, 4 πίσω από τον πρωτοπόρο.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Κωσταραζίου είναι η Λεύκη, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ