Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Super League 2: Λευκή ισοπαλία στο Ηράκλειο!

Tην ΑΕΚ Β’ φιλοξένησε απόψε ο Εργοτέλης σήμερα ( 24/11) στο « Παγκρήτιο στάδιο» ενόψει της 4ης αγωνιστικής της Super league 2, όπου το παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή  με 0-0.

Το παιχνίδι:

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να απειλούν λίγο περισσότερο, χωρίς ωστόσο να σκοράρουν κάποιο γκολ. Στο 7ο λεπτό οι Κρητικοί κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Κωστανάσιος και η μπάλα κόντραρε στο τοίχος. Η πρώτη καλή τελική για την «Ένωση» έγινε με τον Λάτσι στο 22′ , ο οποίος σούταρε δυνατά από μακρινή απόσταση, η μπάλα όμως πέρασε από το δεξί δοκάρι του Τσέλιου άουτ.

Για τους γηπεδούχους έγινε μία καλή φάση με τον Μπουτσάκη στο 13′ αλλά πέρασε έξω. Στο πρώτο μέρος του αγώνα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να απειλήσει με τον Πέϊο στο 42′ ο οποίος βρήκε χώρο μπροστά του και επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, τον έκοψε όμως ο Χατζηεμμανουήλ, μπλοκάροντας τη μπάλα. Το α’ μέρος του ματς έληξε χωρίς κάποια μεγάλη τελική αμφότερων των δύο ομάδων.

Στο 2ο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε πιο επιθετικά στο ματς πιέζοντας την ΑΕΚ. Στο 50′ ο Κόντρααντ βρήκε χώρο και σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Στο 70′ η ΑΕΚ προσπάθησε να επιτεθεί ξανά στην εστία του Τσέλιου με τον Γερολέμου, ο γκολκίπερ του Εργοτέλη απομάκρυνε με γροθιές και έκοψε και την επαναφορά της ΑΕΚ, διώχνοντας τη μπάλα.

Ο Σταμούλης έκανε τη σέντρα στο 74′ βρήκε τον Ιατρούδη ο οποίος έκανε μία πολύ ωραία κεφαλιά αναγκάζοντας τον Τσέλιο, να απογειωθεί πετώντας τη μπάλα σε κόρνερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιατρούδης έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ σήμερα, κόντρα στην πρώην του ομάδα. Στο 78′ ο Κοκκίνης μπήκε στη μεγάλη περιοχή  σούταρε δυσκολεύοντας τον Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος τελικά απέκρουσε. Στο 79′ ο Ιατρούδης απείλησε ξανά τον Εργοτέλη ο γκολκίπερ όμως των γηπεδούχων μάζεψε εγκαίρως.

Στο 85′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ που εκτέλεσε ο Ποζατζίδης, ο Πέϊος προσπάθησε με γυριστή κεφαλιά βγάζοντας τη μπάλα λίγο πι έξω από το κάθετο αριστερό δοκάρι. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αμφότερες για τη νίκη, δημιουργώντας φάσεις χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιο γκολ, το παιχνίδι έληξε με λευκή ισοπαλία.

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Τσέλιος, Σερβιλάκης ( Ποζατζίδης 67′ ), Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης ( Χοσάμ 77′ ), Κωστανάσιος ( Νεράλ 86′ ), Κόντρααντ ( Πατρινός 67′ ), Κουάτενγκ ( Κοκκίνης 47′ )

AEK B’ : Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μιτάι (Μπούσης 84′ ), Μπάμπης ( Γερολέμου 61′ ), Σαμπανάντοβιτς, Μουστακόπουλος, Γιούσης ( Πάρρας 84′), Χριστόπουλος ( Γκαρσία 61′ ), Κοσίδης ( Ιατρούδης 69′ )

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ