Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με στόχο τη νίκη στην Μπρατισλάβα!

Τον πιο σημαντικό-μέχρι τον επόμενο-αγώνα του δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ (19:45, COSMOTE SPORT 3 HD) στην Μπρατισλάβα απέναντι στη Σλόβαν για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

 

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι ισοβαθμούν στη 2η θέση με 7 βαθμούς και θέλουν αμφότεροι τη νίκη για να έχουν το προβάδισμα ενόψει και της επόμενης και τελευταίας αγωνιστικής που θα κρίνει οριστικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα και τη μέτρια εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να τα δώσουν όλα για να μη χαθεί ο ένας από τους στόχους της ομάδας από τώρα. Μαζί με την αποστολή ταξίδεψε για λόγους ψυχολογίας περισσότερο και ο ανέτοιμος λόγω τραυματισμού αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι υπόλοιποι 21 που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσιας.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, , Α.Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Μιχαηλίδης και οι τραυματίες Αουγκούστο, Ολιβέιρα και οι Ροντρίγκο, Ίνγκασον και Καγκάβα που δεν έχουν δηλωθεί.

Μετά από απόφαση της Κυβέρνησης της Σλοβακίας στο γήπεδο δε θα βρεθούν φίλοι των δύο ομάδων και θα γυρίσουμε στο ψυχρό σκηνικό της περασμένης σεζόν με τις άδειες κερκίδες. Ο λόγος φυσικά είναι ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα και ειδικότερα στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα όπου θα γίνει και η αναμέτρηση που έφερε το γενικό lockdown.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ