Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΝΙΚΗ στο θεσσαλικό ντέρμπι!

Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Σούπερ-νίκη για τη Νίκη Βόλου κόντρα στην ΑΣΑ στο πρώτο μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι της φετινής SL2!

Ο αγώνας που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος του.

Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με τους κυανόλευκους μόλις στο 6ο λεπτό να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες καθώς τα συνεχόμενα σουτ του Μιράντα και του Ροχάνο αποκρούστηκαν εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα Γκέκα!

Στο 11′ η Αναγέννηση απάντησε με το πλαϊνό σουτ του Γκίνη να περνάει επικίνδυνα παράλληλα από την εστία του Μπάγιτς. Νέα φάση στο 37’ καταγράφηκε για τη Νίκη, με την κοντινή κεφαλιά του Κάσσου να περνάει μόλις άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΣΑ ξεκίνησε πιο καλά όμως στο 51’ η δυνατή κεφαλιά του Γκίνη κατέληξε άουτ! Κι ενώ ο ρυθμός σιγά σιγά άρχισε να πέφτει καθώς οι ομάδες έδειχναν να αλληλοεξουδετερώνονται, ήρθε η φάση του 76ου λεπτού που άλλαξε την ισορροπία στο ματς! Ο Κάσσος με προσωπική ενέργεια έδωσε την ασίστ στον Βλαχομήτρο και εκείνος με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0 για τους κυανόλευκους! Λίγο αργότερα στο 82’ ο Μπιανκόνι των φιλοξενουμένων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Παρόλα αυτά μέχρι τη λήξη του αγώνα η ομάδα της Καρδίτσας προσπάθησε να πιέσει, αλλά η Νίκη δεν άφησε περιθώριο να δημιουργηθεί ουσιαστικά κάποια επικίνδυνη φάση στην εστία του Μπάγιτς.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης (55’ Γκαρσία, 90′ Mπόσιο), Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Κάσσος, Μιράντα (64’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (90′ Παναγιωτίδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαρέα, Γκίνη, Λαγός (86’ Βιντάλ), Πλέγας, Κουτσιανικούλης (1’ λ.τρ. Πολίτη, 74’ Μάνιος), Μπενγκόα (74’ Αθανασιάδης), Μπιανκόνι

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ