Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κατηγορεί Ράνγκνικ ο πρώην πρόεδρος της Λοκομοτίβ!

Ο Ραλφ Ράνγκνικ αναμένεται να είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού θα αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας για τα επόμενους τουλάχιστον έξι μήνες. Ο Γερμανός έχει μεγάλη προϋπηρεσία από πάγκους, συλλόγων κυρίως από την Γερμανία. Τελευταίος του σταθμός, ήταν βέβαια το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Λοκομοτίβ Μόσχας, μία σχέση βέβαια που όπως φαίνεται δεν τελείωσε ιδανικά.

Ο πρώην πρόεδρος της Λοκομοτίβ Μόσχας (2007-2010) μίλησε στο ρωσικό δίκτυο «Match TV» για την αποχώρηση του Ράνγκνικ από τους Μοσχοβίτες, μετά από 6 μήνες, χαρακτηρίζοντάς τον «έμπορο», αφήνοντας σοβαρές αιχμές για την ανιδιοτελή αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αφού τον κατηγόρησε πως ενδιαφέρεται μόνο για το χρήμα.

«Δεν έχει να κάνει με τη Γιουνάιτεντ. Για τον Ράνγκνικ, δεν είναι απόδραση, προδοσία ή ντροπή το ότι φεύγει με αυτόν τον τρόπο από τη Λοκομοτίβ. Ο Ράνγκνικ είναι έμπορος. Ασφαλώς και δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο, διότι ασχολείται μόνο με τις επιχειρήσεις γύρω από αυτό. Και από όσο περισσότερες χώρες, λίγκες και ποδοσφαιρικούς συλλόγους περάσει, τόσα περισσότερα χρήματα θα πάρει. Αδιαφορεί παντελώς για τη Λοκομοτίβ. Δεν ήρθε εδώ για να αναπτύξει το ποδόσφαιρό μας, αλλά για να λάβει τα χρήματα», ανέφερε ο Ναούμοβ για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Τώρα του προσφέρουν περισσότερα χρήματα κάπου αλλού κι αυτός μαζί με την εταιρεία του θα πάνε στη Γιουνάιτεντ. Όταν του προσφέρουν δουλειά στην Αφρική, θα περάσει κι από εκεί για να εισπράξει τα κέρδη του, αφήνοντας κενή τη θέση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στυγνή επιχείρηση.

Ποτέ μου δεν θα πιστέψω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον αφήσει να τρέξει όλο τον οργανισμό. Ως προπονητής, ναι, είναι πολύ έμπειρος και ειδικευμένος σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε. Αμφιβάλλω πάντως ότι ως σύμβουλος θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις δικές του αγοραπωλησίες. Θα δούμε πού θα βρίσκεται ο Ράνγκνικ σε έξι μήνες».

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΛΟΠ

Ο Γιούργκεν Κλοπ από την άλλη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό συνάδελφο του τονίζοντας πως είναι αρκετά έμπειρος ενώ τον χαρακτήρισε ως καλό προπονητή. Μάλιστα δήλωσε πως οι ” Κόκκινοι Διάβολοι ” μαζί του θα βελτιωθούν αρκετά.

«Δυστυχώς ένας καλός προπονητής έρχεται στην Αγγλία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, έχτισε δύο συλλόγους από το πουθενά. Η Γιουνάιτεντ θα είναι οργανωμένη πλέον στο γήπεδο. Αυτό προφανώς δεν είναι καλά νέα για τις υπόλοιπες ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 54χρονος προπονητής.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ