Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταιγιστικός Αστέρας διέλυσε τον Ατρόμητο

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Σονί ( 2 γκολ, 2 ασίστ ) ο εξαιρετικός Αστέρας επέστρεψε στις νίκες διαλύοντας με 6-2 τον Ατρόμητο που έδειξε η μεγάλη νίκη του επί του ΠΑΟΚ να αποτελεί απλά μία παρένθεση στη γενικά προβληματική του εικόνα. Mε τη νίκη αυτή οι Αρκάδες έφτασαν τους 13 βαθμούς ενώ ο Ατρόμητος έμεινε χαμηλά στους 6.

Με 4-4-2 παρέταξε τον Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τσιφτσής, με τους Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου και Άλβαρες να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Βαλιέντε και Κανελλόπουλος ήταν στα χαφ, με τους Τιλίκα, Σίτο στο πλάι και τους Σονί, Μπενίτο να αποτελούν το δίδυμο στην επίθεση.

Με 5-3-2 κατέβασε τον Ατρόμητο ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Στο τέρμα ήταν ο Γιαννιώτης, με τους Κιβρακίδη, Στρούγγη, Παπαδόπουλο, Γκαλβάο, Καστεγιάνο στην άμυνα. Οι Χαρίσης, Σάλομον, Βασιλαντωνόπουλος αποτέλεσαν την τριάδα στα χαφ και οι Μουνίθ, Κουλούρης στην επίθεση.

Οι παίκτες του Αστέρα μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 7ο λεπτό ο Σονί πέρασε το Στρούγγη και με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη κάνοντας το 1-0. Στο 20 ο Ριέρα, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα  είχε περάσει στο ματς αντί του τραυματία Σίτο, με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Ο Αστέρας συνέχιζε να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο απέναντι σε έναν ανύμπορο να αντιδράσει Ατρόμητο και στο 41ο λεπτό βρήκε και 3ο γκολ με ένα άπιαστο σουτ του Σονί εκτός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο πρώτο μέρος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μουνίθ να κάνει το 3-1 με ένα υπέροχο  σουτ εκτός περιοχής το οποίο πήγε στο δεξί γάμα του Τσιφτσή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος πήρε τη κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο και πάλι να μπορεί να απειλήσει την εστία του Τσιφτσή. Και σα να μην έφτανε αυτό στο 65΄ο Σονί έβγαλε κάθετη ασίστ πάσα στον Ρεγκίς που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-1 για τον Αστέρα. 2 λεπτά αργότερα σε παρόμοια φάση με ίδιο δημιουργό και ίδιο εκτελεστή ήρθε και το 5-1. Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 84′ με δυνατό σουτ του Κολούρη εκτός περιοχής. Ωστόσο το κερασάκι στη τούρτα ήρθε να βάλει ο Ριέρα γράφοντας το τελικό 6-2 το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη των Αρκάδων  στην ιστορία τους σε ματς της Super League

ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου Καστάνιο (46′ Χριστόπουλος), Άλβαρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (61′ Μουνάφο), Τιλίκα, Σίτο (12′ Ριέρα), Σονί (79′ Αλί Μπαμπά), Μπενίτο (61′ Ρεγκίς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο (46′ Ντένιτς), Χαρίσης, Σάλομον (68′ Νάτσος), Βασιλαντωνόπουλος (69′ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (84′ Αθανασίου), Κουλούρης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ