Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 22-8: Τον «βούλιαξε» πριν από την Μπαρτσελονέτα

Με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Φουντούλη (5 γκολ), οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνέτριψαν τους Θεσσαλονικείς στο Παπαστράτειο κάνοντας το 8/8 στην Α1 πόλο και στρέφουν την προσοχή τους στην απαιτητική αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα.

Ο Ολυμπιακός από το πρώτο οκτάλεπτο (6-2) καθάρισε τον αγώνα και στη συνέχεια κάνοντας και διαχείριση ενόψει του ντέρμπι με τους Καταλανούς στον Πειραιά, έφτασε πανεύκολα στη νίκη. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 11-5 ενώ στο τέλος της τρίτης περιόδου 16-7. Το επί μέρους σκορ στο τελευταίο οκτάλεπτο ήταν 6-1 με αποτέλεσμα να φτάσαμε στο τελικό 22-8 για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου που έδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση σε έναν ακόμη εγχώριο αγώνα.

Πρώτος σκόρερ με 5 τέρματα αναδείχθηκε ο Γιάννης Φουντούλης, ενώ 4 πέτυχαν ο Γκίλλας και ο Μουρίκης. Ο Φιλίποβιτς σταμάτησε στα 3 για τους Ερυθρόλευκους που στα δύο τελευταία οκτάλεπτα δέχθηκαν μόλις τρία γκολ σκοράροντας 11 στο ίδιο διάστημα.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 22-8

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 5-3, 5-2, 6-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας 4, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης 4, Χρυσοσπάθης 2, Φιλίποβιτς 3, Ζερδεβάς, Μαθιόπουλος 1

ΠΑΟΚ (Βαγγέλης Βλαζάκης): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μήλας 1, Ν. Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Π. Προσινικλής, Κόορμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ