Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΟΦΗ: Με το βλέμμα στο Κύπελλο!

Ο ΟΦΗ έκανε το καθήκον του στο χθεσινό ( 28/11) εντός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής  με τον Ιωνικό. Εξασφάλισε τη νίκη και παράλληλα την 4η θέση στο πρωτάθλημα και τώρα ο επόμενος στόχος του είναι το κύπελο.

Το πρώτο παιχνίδι για το κύπελλο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στο « Κλεάνθης Βικελίδης» την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα. Όσον αφορά την προετοιμασία των παικτών, στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει κατοχή μπάλας, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Κώστας Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά και όσον αφορά  τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Χουάν Νέιρα και Αμπντούλ Ουές. Ο Φιορίν Ντουρμισάι συνεχίζει  τη θεραπεία αποκατάστασης.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (30/11), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ