Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Πρώτη και καλύτερη η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε, με 2 πανέμορφα γκολ των Κρόος και Ασένσιο, τον τελικό πρωτιάς κόντρα στην Ίντερ και τερμάτισε στη πρώτη θέση του ομίλου αφήνοντας τους Νεραντζούρι στη δεύτερη Θέση.

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Ίντερ ήθελε τη νίκη που θα της έδινε τη πρώτια στον όμιλο και έτσι  ξεκίνησε καλύτερα στο ματς ψάχνοντας το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Στο 17ο λεπτό όμως η Ρεάλ επιβεβαίωσε πως είναι μία ομάδα που βρίσκει λύσεις ακόμα και αν τις λείπουν κομβικοί παίκτες όπως σήμερα ο Καριμ Μπενζεμά. Αυτή τη φορά ήταν  ο Τόνι Κροος που με μία οβίδα λίγο έξω από  τη περιοχή νίκησε το Χαντάνοβιτς γράφοντας το 1-0 για τη Ρεάλ. Μετά το γκολ οι παίκτες του Ιντζάγκι προσπάθησαν να αντιδράσουν δημιουργώντας καταστάσεις κοντά στη περιοχή του Κουρτουά αλλά και πάλι τις μεγάλες ευκαιρίες τις είχαν οι γηπεδούχοι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το Γιόβιτς στο 36 και το δοκάρι του Ροντρίγκο στο 45ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα όμως στο 55 ο Γιόβιτς νικήθηκε από το Χαντάνοβιτς. Στη συνέχεια  Ίντερ θέλησε να βγει μπροστά και να ψάξει την ισοφάριση  όμως στο 64′ έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Μπαρέλα χτύπησε τον Μιλιτάο και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από το Μπριχ. Από το σημείο εκείνο και μετά η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο και έκλεισε ιδανίκα το παιχνίδι με μία γκολάρα του Ασένσιο διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 και παράλληλα τη πρωτιά του ομίλου.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κρόος (78′ Βαλβέρδε), Καζεμίρο (71′ Καμαβινγκά), Μόντριτς, Ροντρίγκο (78′ Ασένσιο), Γιόβιτς (78′ Ντίαζ), Βινίσιους (81′ Αζάρ)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Ντάμφρις (46′ Ντιμάρκο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (60′ Βιδάλ), Τσαλχάνογλου (60′ Βεσίνο), Πέρισιτς, Μαρτίνες (66′ Γκαλιαρντίνι), Τζέκο (60′ Σάντσες)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ