Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το ματς με την Αντβέρπ

Ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει το διπλό απέναντι στην Αντβέρπ στο Βέλγιο για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, η οποία θα κρίνει και την τελική κατάταξη, στον Δ’ όμιλο.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει πάση θυσία τη νίκη και την ίδια ώρα θα έχει το νου της και στην Πόλη για το τι γίνεται στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι “ερυθρόλευκοι” ελπίζουν πως οι Τούρκοι θα κάνουν τη δουλειά τους και θα νικήσουν τους Γερμανούς.

Όσον αφορά στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Βέλγους ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στο Ηράκλειο είναι βασικοί απόψε.

Ο Βατσλίκ θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού με τον Λαλά να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, στο πλευρό του Σισέ ενώ στα χαφ ξεκινούν οι ΕμβιλάΜπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά με τον Αγκιμπού να μένει στον πάγκο.

Στην επίθεση στο ένα άκρο ξεκινάει ο Ρόνι Λόπες και στο άλλο ο Ονιεκούρου, ενώ στην κορυφή επιλέχθηκε ο Τικίνιο.

Συνοπτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι η εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ρόνι Λόπες, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Τικίνιο.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι οι: Καραργύρης, Τζολάκης, Κούντε, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Α. Καμαρά, Μπα, Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ και Σουρλής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ