Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

«Καθάρισε τη μπουγάδα» ο CR7! (Video)

Με ένα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 75ο λεπτό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με δυσκολία από την έδρα της Νόριτς (0-1) και έπιασε τη Γουέστ Χαμ (η οποία έχει ματς λιγότερο) στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό ήταν το 7ο γκολ του Πορτογάλου στο πρωτάθλημα και το 13ο φέτος στη σεζόν με τους «κόκκινους διάβολους».

 

Η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη (βασικός) και του Χρήστου Τζόλη (εκτός αποστολής) είχε καλές ευκαιρίες στο ματς για να σκοράρει, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος κατέβασε ρολά σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού. Από την άλλη το σύνολο του Ραλφ Ράνγκνικ, με εξαίρεση τον CR7, δεν μπόρεσε να απειλήσει σε μεγάλο βαθμό τους γηπεδούχους.

Επόμενο ματς για τη Γιουνάιτεντ, την ερχόμενη Τρίτη στην έδρα της Μπρέντφορντ (14/12, 21:30), ενώ την ίδια μέρα τα «καναρίνια» υποδέχονται την Άστον Βίλα (14/12, 21:45).

 

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Κάμπακ, Χάνλεϊ (21′ Σόρενσεν), Γιαννούλης, Γκίλμουρ, Ραπ (76′ Λι-Μελού), ΜακΛιν, Σάρτζεντ, Πλακέτα (69′ Κάντγουελ), Πούκι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλό, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Σάντσο (67′ Γκρίνγουντ), Μπρούνο Φερνάντεζ (88′ Φαν Ντε Μπεκ), Ράσφορντ, Ρονάλντο.

Highlights: https://www.youtube.com/watch?v=JsY3_Va6uqI

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ