Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Γιαντράν Σπλιτ 12-10: Παρέμεινε στην κορυφή με άγχος

Ο Ολυμπιακός αν και παρατάχθηκε χωρίς φουνταριστό, ξεπέρασε το εμπόδιο της Γιαντράν Σπλιτ (12-10) στον Πειραιά και παραμένει στην κορυφή του Α’ Ομίλου του LEN Champions League.

Οι Πειραιώτες ήταν εκπληκτικοί σε έναν ακόμα αγώνα, με τους Φιλίποβιτς και Φουντούλη να «σβήνουν» τις απουσίες των Μουρίκη και Κολόμβου που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους Κροάτες, όμως η χαλάρωσή τους στο τέλος του γ’  δεκαλέπτου τους καρδιοχτύπησε, αφού έδωσε την ευκαιρία στην Γιαντράν να φτάσει στο 12-10 και να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου όμως είδαν τον Μπίγιατς να λέει όχι σε κρίσιμες φάσεις και να διατηρεί τον Ολυμπιακό πρώτο και αήττητο, αφού σε τέσσερις αγώνες έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στην έδρα της Φερεντσβάρος.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός – Γιαντράν Σπλιτ 12-10

Η διακύμανση: 4-1, 4-3, 4-3, 0-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Μαθιόπουλος, Γκίλας, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Φιλίποβιτς 5, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

Γιαντράν Σπλιτ (Μ. Σμόντλακα): Πόντρουγκ, Μπούριτς 2, Μάρινιτς, Τσάγκαλι, Μπούτιτς, Πέικοβιτς, Μπούκιτς 2, Χάρκοβ 2, Ντέλιτς 2, Στόγιανατς, Σέτκα 1, Ντούζεβιτς 1, Άνιτς,

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ