Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ελ «Πυροβολεί» (Video)

Ακάθεκτοι συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα της Σούπερ Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι», καθώς επικράτησαν πριν λίγη ώρα της Λαμίας με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αύξησαν τη διαφορά τους στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ (παιχνίδι λιγότερο). Ακάθεκτος και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε έφτασε στην 1η θέση των σκόρερ (9 γκολ) τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους με κοντινό πλασέ του Ελ Αραμπί στο 23ο λεπτό, ενώ είχαν κι άλλες καλές στιγμές για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Γρηγορίου πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ολυμπιακό και έτσι γνώρισε την 8η του ήττα στο πρωτάθλημα.

 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρεαμπτσούκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (57’ Μ. Καμαρά), Λόπες (76’ Ονιεκούρου), Αγκιμπού Καμαρά (90’+1’ Μπα), Μασούρας (57’ Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί (76’ Τικίνιο).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Γκέντσογλου, Τζανδάρης (85’ Τσούκαλος), Ελευθεριάδης (67’ Μανουσάκης), Νούνιες (67’ Τιρόνε), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ