Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ήττα, πικρία και 3η θέση!

Ιταλικό «ντέρμπι» διεξάχθηκε σήμερα (19/12) ανάμεσα στη Μίλαν και στη Νάπολι στο « Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A. Αμφότερες οι δύο ομάδες βρίσκονταν στην ισοβαθμία, αλλά με τις γκέλες τους κατέβηκαν θέση.

Η Μίλαν ηττήθηκε μέσα στην έδρα της  από τη Νάπολι κάνοντας την 3η της ήττα στο πρωτάθλημα και από την κορυφή βρέθηκε στην 3η θέση και πλέον θα παλέψει σκληρά, αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αφού πλέον της έχει μείνει μόνο αυτό.

Το παιχνίδι:

Το σκορ άνοιξαν οι «παρτενοπέι» με το «καλησπέρα» και με μόλις μία φάση στο 5′ με τον Ελμάς, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να βγουν στην αντεπίθεση, ο Ζλάταν έχασε δύο ευκαιρίες ( 16′ και 18′ ) να σκοράρει, στις προσπάθειες του με κεφαλιά που ήταν άστοχες.

Στο β’ ημίχρονο οι «ροσσονέρι» μπήκαν πιο επιθετικά ο Ίμπρα πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Μεσίας και η μπάλα κόντραρε στο τοίχος. Στο 65′ ο Ζιελίνσκι εκτέλεσε κόρνερ το οποίο έδιωξε με γροθιές ο Μενιάν. Η Νάπολι ήταν ακόμη πιο μαχητική στο 2ο μέρος του αγώνα, απειλώντας πολύ πιο συχνά την εστία της Μίλαν, χωρίς ωστόσο η καλή άμυνα των γηπεδούχων να τους αφήνει τα περιθώρια να σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση στο 68′ με τον Μεσίας που σούταρε από απόσταση αλλά δυνατά και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ζλάταν ( 83′ ) έκλεψε τη μπάλα πάσαρε στον Ζιρού και ο αντίπαλος τον έκοψε στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Νάπολι.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε τις φάσεις αλλά όχι το γκολ. Στο 90′ ο Κέσι ισοφάρισε για την ομάδα του όμως ο ρέφερι αποφάσισε να ακυρώσει ένα καθαρό γκολ για τους Μιλανέζους. Η ήττα για τους «ροσσονέρι» ήταν πικρή αφού πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις στο σημερινό ματς και τους έστειλαν στην 3η θέση.

Συνθέσεις:

Μίλαν: Μενιάν, Φλορένζι, Τομόρι, Ρομανιόλι, Μπαλό, Τονάλι ( Mπενασέρ 78′), Κέσι, Μεσίας ( Καστιγιέχο 78′ ) , Μπραχίμ ( Ζιρού 63 ‘), Κρούνιτς ( Σαλαμάκερς 63′ ), Ιμπραϊμοβιτς.

Νάπολι: Οσπίνα, Μαλκουί, Ραχμάνι, Ζεσούς, Nτι Λορέντσο, Ανκισά, Ντέμε ( Λομπότκα 54΄), Λοσάνο (Πολιτάνο 77′), Zιελίνσκι, Ελμάς ( Γκουλάμ 86′), Πετάνια ( Mέρτενς 78’).

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ