Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε δυο κρούσματα κορονοιού εν όψη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ  ανακοίνωσε ,υστερα απο ελέγχους που έγιναν σε όλη την ομάδα την Τρίτη (21.12.2021) 2 θετικά κρούσματα κορονοιού ,έχοντας μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης (21.00,novasports) πολύ σημαντικό αγώνα στην Euroleague με τον αιώνιο αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Tα προβλήματα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πάνε και έρχονται αφού την Τρίτη (21.12) η ομάδα ανακοίνωσε με διαφορά ωρών πως έχουν βρεθεί δυο θετικά κρούσματα κορονοιού μετά τους σχετικούς ελέγχους που έγιναν την ίδια μέρα.

Τα δύο ενεργά κρούσματα που έχουν προκύψει ως τώρα, αφορούν ένα μέλος του επιτελείου κι έναν αθλητή του τριφυλλιού.

Οι σχετικές ανακοίνωσες:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι ένα μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στoν COVID-19, έπειτα από τον τακτικό έλεγχο που διενεργήθηκε. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος.

Σε όλα τα μέλη της ομάδας μας διενεργήθηκε νέος μοριακός έλεγχος και αναμένονται τα αποτελέσματα“.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε και δεύτερο μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στον COVID-19. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων“.

Ολη η ομάδα θα κάνει και άλλους ελέγχους προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχει γίνει διασπορά εντός της ομάδας και να μην τεθεί θέμα αν θα γίνει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης ή όχι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ