Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ πράξη δεύτερη

ΠΑΟΚ και Λάρισα συγκρούονται σήμερα το απόγευμα (22/12, 17:00, Cosmote Sport 2 HD) στο γήπεδο της Τούμπας στη ρεβάνς του ισόπαλου 1-1 στο Αλκαζάρ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Ο Δικέφαλος κατάφερε στην τελευταία φάση του πρώτου αγώνα να πάρει προβάδισμα πρόκρισης με το εξαιρετικό φάουλ του Κούρτιτς και υποδέχεται σήμερα τη θεσσαλική ομάδα με τον αέρα των τριών συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα της Super League. 

Το κλίμα φαίνεται να έχει αντιστραφεί και μετά από ένα διάστημα συνεχόμενων ηττών και έντονης αμφισβήτησης ο διακόπτης γύρισε και τα θετικά αποτελέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στον ΠΑΟΚ αρκεί και η λευκή ισοπαλία, καθώς στο θεσμό του Κυπέλλου ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, αλλά είναι δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ενώ εκτός έμειναν οι Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Τέιλορ, Ολιβέιρα και ο Ροντρίγκο που θεωρείται σίγουρο πια ότι στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου θα αποχωρήσει από την ομάδα. Το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε ο Λέο Ζαμπά ο οποίος επέστρεψε από τη Βραζιλία και τη Βάσκο Ντα Γκάμα όπου αγωνιζόταν ως δανεικός, με τον Βραζιλιάνο να έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση χθες (21/12) με τον ΠΑΟΚ με σκοπό να φτάσει στο επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης των υπόλοιπων παικτών.

Η αποστολή των γηπεδούχων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Οι Θεσσαλοί από τη μεριά τους θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητές τους απέναντι στον κάτοχο του τίτλου, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν είναι απαγορευτικό για να κάνουν όνειρα. Ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης θα έχει για τη ρεβάνς της Τούμπας μαζί του τους: Θεοδωρόπουλο, Σουλούκο, Θεολόγου, Ηλιάδη, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδη, Παπαγεωργίου Αθ., Αμπούντ, Ταχάρ, Γιάκο, Κολομπίνο, Πατράλη, Γαρουφαλιά, Γλυνό, Κοτσιανούλη, Μιλτιάδη, Όγκμποε, Κούστα, Μαυριά, Τσουμάνη, Ακούνια, Μπαντιμπαγκά.

Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Άγγελος Ευαγγέλου από το Σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς του τους Θεόφιλο Μωυσιάδη και Παναγιώτη-Δημήτρη Σάκκα. Τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς και στο VAR θα βρίσκεται ο Γιώργος Τζοβάρας.

Η αναμέτρηση θα γίνει χωρίς θεατές λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ