Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Νέο μέλος στην «Dream Teen» του Καμπ Νου (Video)

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι από σήμερα (28/12) και για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Φεράν Τόρες που επιστρέφει στην Ισπανία μετά από ενάμιση χρόνο στην Premier League και τη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

 

Ο νεαρός διεθνής ταλαντούχος Ισπανός επιθετικός, που κλείνει τα 22 σε 2 μήνες, ντύνεται στα «μπλαουγκράνα» και θα είναι κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το 2027, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του στο συμβόλαιο που υπέγραψε φτάνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ!

Για να τον κάνει δικό της η Μπαρτσελόνα έβγαλε από τα ταμεία της 55 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρουν οι πρωταθλητές Αγγλίας συν 10 εκατομμύρια που θα μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό του ίδιου του παίκτη σαν μπόνους.

Στο διάστημα της παραμονής του στο νησί ο Τόρες σε 43 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις πρόλαβε να πετύχει 16 γκολ.

Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη σπουδαία αυτή μεταγραφή με ένα σύντομο βίντεο στο λογαριασμό του στο twitter, στο οποίο εμφανίζεται ο Τόρες ως το πιο πρόσφατο μέλος της «Dream Teen» της ομάδας να λέει: «Γεια σας Culers (το όνομα των οπαδών της Μπαρτσελόνα), είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι από σήμερα θα είμαι μέλος του συλλόγου! Τα λέμε σύντομα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ