Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γκολ ο Κριστιάνο, γενέθλια ο Σερ Άλεξ (Videos)

Επιστροφή στις νίκες για τους «κόκκινους διάβολους», με τριάρα κοντρά στην Μπέρνλι (3-1), με σκόρερ ξανά τον CR7 και εορτάζοντα τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο μετά από αρκετές αγωνιστικές και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, όπως θα μπορούσε να δει και την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά. 

 

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε ασίστ & γκολ, σημείωσε στο «μπλοκάκι του» την 121η διαφορετική ομάδα που έχει δεχτεί γκολ από τα πόδια του ή το κεφάλι του, ενώ ο θρυλικός Σκωτσέζος τεχνικός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, συμπληρώνει σήμερα 80 χρόνια ζωής και λίγα λεπτά πριν μπει στην 9η δεκαετία της ζωής του, βρέθηκε στις εξέδρες του Old Trafford όπου μεγαλούργησε, για να δει τους φίλους της ομάδας να τον τιμούν, σηκώνοντας ένα τεράστιο πανό που έγραφε: «Ευτυχισμένα 80α γενέθλια Σερ Άλεξ».

 

Σκόρερς: Μακ Τόμινεϊ 8′, Μι 27’αυτογκόλ , Ρονάλντο 35′ – Λένον 38′.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Μπαιγί (66′ Βαράν), Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς, Σάντσο, Γκρίνγουντ (81′ Νταλότ), Καβάνι, Ρονάλντο (90+3′ Φρεντ).

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Χένεσι, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Γουέστγουντ, Κορκ (58′ Στέφενς), Γκούντμουντσον, ΜακΝίλ (84′ Πίτερς), Γουντ, Λένον (73′ Βίντρα).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ