Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σε “αναμένα κάρβουνα” η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ελέω Covid…

Όσον αφορά τη νέα χρονιά που μπήκε σήμερα, στο στρατόπεδο του Άρη εκτός από το μεταγραφικό σχεδιασμό που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν να δειαχειριστούν και τα κρούσματα Covid-19 καθώς ” έχει  χτυπηθεί ” (και) η κιτρινόμαυρη ομάδα της Θεσσαλονίκης για μία ακόμη φορά όπως τόσες και τόσες άλλες ομάδες.


 

Τη περασμένη Τρίτη και λίγο πριν φύγει το 2021, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τρία κρούσματα Covid-19 ποδοσφαιριστών της ομάδας. Από την Πέμπτη όμως τα πράγματα φαίνεται πως έγιναν λίγο χειρότερα, καθώς διαγνώστηκαν 3 ακόμη θετικά κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω διευκρινίσεις σε ονόματα.

Η Πρωτοχρονιά βρίσκει τους ποδοσφαιριστές του Άρη στο προπονητικό κέντρο του Δασυγένειου ξεκινώντας την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Όλοι περιμένουν στην ομάδα να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τα θετικά κρούσματα που έχει η ομάδα. Υπενθυμίζουμε οτι για να αναβληθεί ένας αγώνας, θα πρέπει η ομάδα στα τεστ που υποβάλονται 48 ώρες πριν το παιχνίδι, να έχουν εφτά θετικά ενεργά κρούσματα ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας, περιμένουμε να δούμε εάν τελικά θα καταλήξει σε οριστική συμφωνία η μετακίνηση του Σαντέ Σίλβα στον Άρη από τη Νότιγχαμ μετά και την προφορική συμφωνία του παίκτη με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ή θα ψάξουν κάτι διαφορετικό στη θέση των εξτρέμ. Φήμες θέλουν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Καρυπίδη μαζί με τους υπεύθυνους να περνούν από ακτινογραφία το Γαλλικό Πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα τη Νιμ. Εκεί υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές με ακριβό βέβαια κασέ που ενδιαφέρουν τους Θεσσαλονικείς. Μιλάμε για τον επιθετικό μέσο Yassine Benrahou και τον επιθετικό Moussa Koné.
Σίγουρα δε μένουν εκεί και κοιτάνε και άλλους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχηση του Άρη ενόψει συνέχειας της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι κίτρινοι βρίσκοντια σε συνεχή επικοινωνία με τους Ντουάρτε, Μήτρογλου και Χαϊροβιτς οι οποίοι και δεν υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο, για να βρεθεί η χρρυσή τομή και να απαλλαγούν από αυτά τα “βαριά συμβόλαια” που στην πράξη δεν απέφεραν κάτι θετικό.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ