Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-0: Τον σταμάτησε ο τρομερός Βέρχουλστ

Γκέλα και μάλιστα μεγάλη για τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη καθώς έμεινε στο 0-0 με τα δευτερότριτα του Απόλλωνα και πέταξε στα… σκουπίδια δυο πολύτιμους βαθμούς, με τη διαφορά από την ΑΕΚ να μειώνεται στους 9 βαθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι που είχαν αρκετές απουσίες λόγω κορονοϊού και Κόπα Άφρικα, ήταν μέτριοι στο πρώτο μέρος, έχασαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο για να σκοράρουν κάνοντας συνολικά 11 τελικές προς την αντίπαλη εστία αλλά… τζίφος.

Τις απώλεσαν και μένει η… πίκρα για την ισοπαλία απέναντι στην ομάδα του Βελέντζα (σ.σ. ο Φέστα ήταν σπίτι του λόγω Covid) που είχε 15 απουσίες και έπαιξε χωρίς στόπερ στο ματς.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” είχε μόλις 16 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα αποχής από την αγωνιστική δράση. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε πολλά νέα πρόσωπα, είχε ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά ο τρομερός γκολκίπερ του Απόλλωνα, ο Βέρχουλστ κράτησε το 0-0. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν παλικαρίσια και κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό “χρυσάφι” από τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Κώστα Μανωλά να πραγματοποιεί την επανεμφάνισή του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-0

Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Σκόρερ:

Κίτρινες: 29′ Κραγιόπουλος, 44′ Εμβιλά, 54′ Βιτλής, 79′ Γιακιμόφσκι, 82′ Βέρχουλστ, 87′ Ιωαννίδης

Οι Συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέτζας): Βέρχουλστ – Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Γιακιμόφσκι – Φατιόν, Κραγιόπουλος, Φαν Λα Πάρα, Γιαννιώτας (79′ Γιαννάκη) – Ιωαννίδης (87′ Δούμας), Σίγκνιεβιτς

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Καρμπόβνικ (85′ Λοβέρα), Μπα, Παπαδόπουλος (85′ Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (90+2 Σουρλής), Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (46′ ΤΙκίνιο), Βρουσάι (85′ Λοβέρα), Μασούρας (57′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ