Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ένα ρόστερ σχεδόν έτοιμο να φύγει!

Χαμός επικρατεί στους «κόκκινους διαβόλους» με ούτε έναν, ούτε δύο αλλά δεκαεπτά παίκτες συνολικά να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από την ομάδα!

 

Σύμφωνα με αγγλικό ΜΜΕ, και συγκεκριμένα την Daily Mail, οι Άντονι Μαρσιάλ, Πολ Πογκμπά, Τζέσι Λίνγκαρντ, Έντισον Καβάνι, Χουάν Μάτα, Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, Ντιν Χέντερσον, Ερίκ Μπαϊγί, Φιλ Τζόουνς, Νεμάνια Μάτιτς, Φρεντ, Ντιόγκο Νταλότ, Άξελ Τουανζέμπε και άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα ονόματα των οποίων είναι ακόμα άγνωστα, έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση στην ομάδα.

Σκοπεύουν μάλιστα να ψάξουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, κάτι που δείχνει ότι το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ δεν είναι και το ιδανικό. Αυτό φαίνεται άλλωστε και στην εικόνα και τα αποτελέσματα της άλλοτε κραταιάς Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα. Ακόμη και η αντικατάσταση του Σόλσκιερ με τον Ραλφ Ράνγκνικ δεν έφερε κάτι καλύτερο, ίσως μάλιστα και να επιδείνωσε το όλο ζήτημα.

Έτσι και μετά από αυτές τις εξελίξεις οι διοικούντες των «μπέμπηδων» καλούνται να διαχειριστούν αυτή την κρίση καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ πρόκειται για ολόκληρο σχεδόν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ