Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Σκοτ έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά (Video)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν (χωρίς τον CR7) στο Ολντ Τράφορντ δύσκολα 1-0 της Άστον Βίλα και προκρίθηκαν στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα υποδεχτούν τη Μίντλεσμπρο.

 

Σε ακόμα ένα φετινό παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν αυτή που έπρεπε και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν αρκετές φορές την εστία του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος δήλωνε πάντα παρών με τις αποκρούσεις του. Θα μπορούσε βέβαια σε πολλές φάσεις η ομάδα του Ράνγκνικ να πετύχει και δεύτερο και τρίτο γκολ, αλλά δεν ήταν προσεκτική στην τελική προσπάθεια. Τελικά, το γρήγορο τέρμα στο 8ο λεπτό του εξαιρετικού Σκωτσέζου τα τελευταία δύο χρόνια, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, έμελλε να κρίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του πιο ιστορικού θεσμού του ποδοσφαίρου.

 

Υ.Γ. Κύριε Τζέραρντ, βλέπω ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει το παρελθόν. Δεν είσαι ο πρώτος βέβαια…

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Βαράν, Νταλότ, ΜακΤόμινεϊ, Σο, Φρεντ, Γκρινγουντ, Φερνάντες (85′ Λίνγκαρντ), Καβάνι (72′ Φαν Ντε Μπέικ), Ράσφορντ (85′ Ελάνγκα).

Άστον Βίλα (Στίβεν Τζέραρντ): Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, ΜακΓκιν, Λουίζ, Ράμσεϊ, Μπουένδια (79′ Ελ Γκάζι), Ινγκς, Γουότκινς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ