Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ονειροπολούνε με Τζιοβίνκο οι γείτονες

Σύμφωνα με την Αλβανική ιστοσελίδα panoramasport.al ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνγκο έχει δεχθεί κρούση από την ομάδα της Κούκεσι, προπονητής της οποία είναι ο Ντιέγκο Λόνγκο . Ο 45χρονος Ιταλός τεχνικός συνεργάστηκε με τον Τζιοβίνγκο στην Αλ Χιλάλ όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν προπονητής και ο Ντιέγκο Λόνγκο βοηθός .

Οι γείτονες αναφέρουν ότι ο προπονητής της Κούκεσι έχει συνομιλήσει με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή καθώς ο τελευταίος είναι σε αναζήτηση ομάδας από τα τέλη Αυγούστου. Το όνομα του πρώην παίχτη της Γιουβέντους ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ καθώς αποτελούσε επιθυμία του Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με την panoramasport.al ο Ντιέγκο Λόνγκο κάλεσε τον Τζιοβίνγκο και του είπε: « Σε περιμένω με ανοιχτά τα χέρια και θα ήταν ευχάριστη έκπληξη για όλους ένας ποδοσφαιριστής στο επίπεδο σου να έρθει. Σκέψου το , αν και ξέρω ότι έχεις προτάσεις » .

Ο επί μια δεκαετία συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε πως: «Πιθανόν να μην παρθεί σοβαρά καθώς είναι δύσκολο ένας παίχτης στο επίπεδο του Τζιοβίνγκο να έρθει στο Αλβανικό πρωτάθλημα. Εγώ πάντως έκανε προσπάθεια » .

Παράλληλα ,οι γείτονες υποστηρίζουν πως η κάτοχος ενός Πρωταθλήματος  και δύο Κυπέλλων Αλβανίας δεν έχει λάβει επίσημη αρνητική απάντηση από τον 34χρονο ποδοσφαιριστή θεωρώντας την σχέση Ντίεγκο Λόγκο και Τζιοβίνγκο σημείο κλειδί.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ