Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λούις Ντίαζ: Ο ηγέτης της Πόρτο, που απασχολεί όλη την Ευρώπη

Ο Λούις Ντίαζ, είναι ο κορυφαίος σκόρερ μαζί με τον Νούνιες της Μπενφίκα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, οδηγεί την Πόρτο στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα, έχει ανοίξει κουβέντα για μεταγραφή σε υψηλό επίπεδο.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, διανύει το 25ο έτος της ηλικίας του, αγωνίζεται από την σεζόν 2019-20 στην Πόρτο και τα τελευταία δύο χρόνια, είναι από τα σημεία αναφοράς στο σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Η Πόρτο, πέρυσι έκανε μία μεγάλη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ και φέτος, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, κατάφερε να βγει τρίτη και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τώρα, που κολλάνε όλα αυτά με τον Ντίαζ; Άπαντες, οι οποίοι ασχολήθηκαν με την Πόρτο αυτές τις δύο σεζόν, δεν άφησαν τον Κολομβιανό εκτός συζήτησης και πλέον, ήρθε και ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, για να επιβεβαιώσουν, την εξαιρετική του κατάσταση.

Λίβερπουλ, Τότεναμ είναι οι δύο ομάδες οι οποίες έχουν αποκαλυφθεί πως εξετάζουν τον Ντίαζ, ενώ υπάρχουν και ανεπίσημες αναφορές άλλων ομάδων που βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του.

Η ταχύτητα, τα τελειώματα και η ικανότητα του στο ένας με έναν, είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά, τα οποία τον κάνουν έναν μόνιμο κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες. Το θέμα από εκεί και πέρα, είναι αν θα είναι και πνευματικά έτοιμος να ανταπεξέλθει στο ανώτερο επίπεδο.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται, δείχνει πως θα είναι από τα καυτά ονόματα στις λίστες των μεγάλων ομάδων, κλείνοντας μία μεγάλη συμφωνία για τον εαυτό του αλλά και για την ομάδα του. Κρατήστε το όνομα του και ο απολογισμός θα γίνει σύντομα.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ