Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στο χέρι του η πρόκριση

Μετά την νίκη με 1-3 σετ υπό την παρουσία 640 θεατών στην Ουκρανία, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη (18-1) και ώρα 20:00 την Ποντολιάνι για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Challenge Cup με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 6.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά την επικράτηση στην Ουκρανία επέστεψε στις εγχώριες διοργανώσεις με νίκη επί του ΟΦΗ εκτός έδρας με 0-3 σετ . Αντιθέτως, η Ποντολιάνι προέρχεται από δύο νίκες και παραμένει στην 1η θέση του πρωταθλήματος.

Για να προκριθεί στην προημιτελική φάση ο Παναθηναϊκός του αρκεί να κερδίσει δύο σετ ή να νικήσει με 3-1 ή 3-0 σετ .

Όποια ομάδα περάσει στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει είτε την Σλοβακική, Σπαρτάκ Μιιάβα ή την Ισπανική, Τερουέλ με τα είκοσι δύο συνολικά εγχώρια τρόπαια .Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι οι Σλοβάκοι κέρδισαν με 3-1 σετ .

Αναφορικά με την αναμέτρηση ο 37χρονος λίμπερο, Δημήτρης Γκαράς δήλωσε στην διοργανώτρια αρχή πως : « Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε τη νίκη και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, ώστε να προχωρήσουμε στους «8» του Challenge Cup. Είναι μια επιθετική ομάδα με ψηλά κορμιά και στηρίζεται παρά πολύ στην πίεση του σέρβις τους. »

Διαιτητές : Josep Core ( Αγγλία )   &    Nikola Micevski ( Σκόπια )

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ