Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Super League 2: Η σωτηρία και το πλεονέκτημα του Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης για αυτή τη χρονιά φέρεται πως θα παραμείνει στη 2η κατηγορία και πως έχει ελπίδες να ανέβει ξανά βαθμολογικά, αφού τα εναπομείναντα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην έδρα του.

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε στη Ρόδο κόντρα του Διαγόρα με 0-2 και στο χθεσινό παιχνίδι ( 23/01) στο « Παγκρήτιο Στάδιο» με 1-0 επί του Αιγάλεω, ενόψει της 15ης αγωνιστικής της Super league 2.

Tα επόμενα έξι παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 2 θα γίνουν εντός έδρας του Εργοτέλη εκ των οποίων το ένα μόνο θα διεξαχθεί εκτός Ηρακλείου αυτό με την Επισκοπή, τον Φεβρουάριο. Επιπλέον πλησιάζει και το πολυαναμενόμενο Κρητικό ντέρμπι, αυτό μεταξύ του Ηροδότου και του Εργοτέλη όπου θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στο γήπεδο των «κυανόλευκων» στην Αλικαρνασσό.

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας πράγμα το οποίο είναι θετικό για την ομάδα, καθώς θα αγωνιστεί σε γνώριμο γήπεδο και με τον κόσμο δίπλα της να τη στηρίζει στην προσπάθεια της. Επιπλέον ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει και τον Λεβαδειακό στο «Παγκρήτιο» στις 6 Φεβρουαρίου για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής, στο οποίο θα υποδεχθεί τον πρώην προπονητή του τον Γιάννη Ταουσιάνη ως αντίπαλο αυτή τη φορά, με μία ομάδα που αποτελεί τα φαβορί για το εφετινό πρωτάθλημα της Super league 2.
Tέλος είναι και η ρεβάνς με τη Ρόδο που θα γίνει στην Κρήτη σε ένα ματς στο οποίο ο Εργοτέλης θα διεκδικήσει τη νίκη, καθώς αδίκησε τον εαυτό του με το αποτέλεσμα που πήρε στο πρώτο παιχνίδι.

Το επόμενο παιχνίδι είναι εξίσου κομβικό, καθώς την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου μέλλεται να διεξαχθεί στο Ηράκλειο το εξ αναβολής παιχνίδι με τα Χανιά, όπου ο Εργοτέλης θα προσδοκήσει να κάνει ακόμη μία νίκη, έπειτα από τη δύσκολη θέση που βρέθηκε, καθώς έφτασε μόλις 2 βαθμούς κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες των «κιτρινόμαυρων» τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Εργοτέλη και στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και το κυνήγι των βαθμών.

Επιμέλεια άρθρου,

Μαυράκης Παναγιώτης, Μάνια Ζαχαριουδάκη

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ