Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ισοπαλία στο φινάλε!

ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου 2-2

Ωραίος αγώνας με τέσσερα γκολ διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Μακεδονικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β’ και Νίκη Βόλου με τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις!

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ ήταν γενικά καλύτερη και τα τραγικά λάθη της άμυνας της Νίκης έφεραν τους «ασπρόμαυρους» να προηγούνται με 2-0! Αρχικά στο 13’ ο Ανδρέου ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τάχατο και υποδείχτηκε το πέναλτι! Ο Κούτσιας ευστόχησε για το 1-0! Ακολούθως στο 20’ νέο λάθος της άμυνας της Νίκης έφερε το 2-0 των γηπεδούχων! Ο Αλιατίδης γύρισε την μπάλα λανθασμένα στον Μπάγιτς, ο γκολκίπερ δεν μπόρεσε να διώξει σωστά καθώς ο Τζίμας του έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Η ομάδα της Νίκης δεν το έβαλε κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της με τον Βοσνιάδη να προβαίνει σε τέσσερις διορθωτικές αλλαγές!

Στο 54’ ο Τζιώρας με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1 αναπτερώνοντας το ηθικό των κυανολεύκων! Η Νίκη συνέχισε να πιέζει και στο 77’ σκόραρε με τον Κάσσο, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ της Νίκης υποδεικνύοντας φάουλ! Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να επιμένουν και κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση στο 93’ με κοντινό σουτ του Παναγιωτίδη ολοκληρώνοντας έτσι την ανατροπή!

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (53′ λ.τ Χατζηστραβός), Μελετίδης (70′ Καλουτσικίδης), Τσοπούρογλου (70′ Γαϊτανίδης), Κούτσιας, Τζίμας (70′ Γρόσδης).

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος (38′ Γκαρσία), Αθανασίου (53′ Βασιλείου), Ανδρέου (38′ Τσουκαλάς), Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Κάσσος, Βλαχομήτρος(46’ Τζιώρας).

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ