Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άρης: Νέα μεταγραφή ο Σαλέμ Εμπακατά – Ανακοινώνεται επίσημα αύριο (video)

Ο Άρης προχώρησε στην 3η του μεταγραφική κίνηση για το Γενάρη, όπου μετά τους Λουίς Πάλμα και Ντουκουρέ η ομάδα συμφώνησε και με τον Σαλέμ Εμπακατά. Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του θα πραγματοποιηθεί την αυριανή ημέρα όπως αποφασίστηκε από την ομάδα, λόγω του πένθους του Άρη για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. 


 

Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας πέρασε σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις – εργομετρικά τεστ και υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Σαλέμ Εμπακατά προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Γαλλικής Σοσό. Με την πρώτη ομάδα της Σοσό αγωνίζεται από το 2018 μέχρι και πρότινος όπου συνολικά κατέγραψε 67 συμμετοχές και 4 ασίστ. Να πούμε πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να εγκλιματιστεί με την ομάδα και να φέρει τον εαυτό του σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου εν όψει συνέχειας του Πρωταθλήματος.

Κλείνοντας, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα ίσως να κινηθεί και για κάποιον επιθετικό ως ελεύθερη μεταγραφή εάν φυσικά προκύψει κάτι το εξαιρετικό.

 

Ο Σαλέμ Εμπακατά εν δράσει 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ