Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει Μίντιλαντ

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους νοκ άουτ αγώνες με τη Μίντιλαντ για το Conference League έδωσε στη δημοσιότητα αργά χθες το βράδυ (2/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Σε σχέση με τα παιχνίδια του ομίλου που προηγήθηκαν σε αυτή τη λίστα δε συμπεριλαμβάνονται οι Κάρολ Σφιντέρσκι και Ροντρίγκο Σοάρες που αποχώρησαν, ο Φερνάντο Βαρέλα που θεωρείται πια ξένο σώμα όπως και ο Άντερσον Εσίτι για τον οποίο αναζητείται ομάδα για να δοθεί. Αντίθετα οι τρεις «αλλαγές» που θα πάρουν τις θέσεις των παραπάνω παικτών είναι οι νεοαποκτηθέντες Φιλίπε Σοάρες και Αντόνιο Τσόλακ αλλά και ο Σβέριρ Ίνγκασον που προτιμήθηκε από τον Ζόαν Σάστρε, με τον Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα να μένει εκτός καθώς δεν υπάρχει το δικαίωμα τέταρτης νέας προσθήκης.

Έτσι η εν λόγω λίστα διαμορφώνεται ως εξής:

Λίστα Α: Άκπομ, Σοάρες , Μπίσεσβαρ , Τσόλακ , Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Σίντκλεϊ , Ίνγκασον , Κούρτιτς , Λύρατζης , Τέιλορ , Μιχαηλίδης , Μιχάι , Μιτρίτσα , Μουργκ , Πασχαλάκης , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Ζίβκοβιτς , Α.Ζίβκοβιτς

Λίστα Β: Μπαλωμένος , Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορντεζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κουλούρης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης , Τσαούσης, Τσοπούρογλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη λίστα Β’ περιλαμβάνονται ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες κάθε ομάδας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ