Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χτύπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο τον Άρη ο Βόλος (Video)

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Βόλος στο Χαριλάου καταφέρνοντας να κερδίσει με 0-2 τον Άρη που έδειξε για άλλο έναν αγώνα την δυσκολία του στο σκοράρισμα. Τα γκολ για την ομάδα του Βόλου τα σημείωσαν ο Σοάρες και ο Κορρέα.

Η ομάδα του Μάντζιου ξεκίνησε δυναμικά αφού στο 4ο μόλις λεπτό ο Μανσίνι στέλνει την μπάλα αουτ από πλεονεκτική θέση μετά απο κόρνερ. Στο 12ο λεπτό οι Θεσσαλοί κάνουν αναγκαστική αλλαγή με τον Ριέρ να αντικαθιστά τον Ρομέρο. Οι παίκτες του Μπράτσου δεν καταφέραν ιδιαίτερα να απειλήσουν την εστία του Σιαμπάνη στο πρώτο ημίχρονο. Τελευταία αξιοσημείωτη φάση ήταν για τους κιτρινόμαυρους μετά από σουτ του Ασλανίδη να μην καταφέρνει να βρεί δίχτυα για την ομάδα του.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε με τον Άρη να δημιουργεί αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν η στιγμή του Βόλου, να απειλήσει  και να καταφέρει να βρει γκολ με τους Θεσσαλούς να βγαίνουν σε αντεπίθεση και τον Σοάρες να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να σκοράρει στο 80ο λεπτό. Παρόμοια εικόνα υπήρξε και στο δεύτερο γκολ του Βόλου, αυτήν την φορά ο Κορρέα ήταν αυτός που βρίσκει δίχτυα στο 86ο λεπτό. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι να διαμορφώνεται το τελικό αποτέλεσμα 0-2.

Άκης Μάντζιος:  Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (83’ Σάκιτς), Ασλανίδης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα Λούκας, Ματίγια (72’ Μπερτόγλιο), Ντιαγέ (83’ Μάνος), Μαντσίνι (72’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (58’ Μπρούνο Γκάμα) και Καμαρά.

Κώστας Μπράτσιος: Παπαδόπουλος (46’ Κλέιμαν), Άλχο (73’ Πουρίτα), Ράινερ (12’ Γκαστόν), Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο (66’ Κορέα), Ορόζ (46’ Σοάρες) και Φαν Βέερτ.

Το γεγονός που σημάδεψε τον αγώνα είναι η διακοπή που έγινε στο 19ο λεπτό. Οι παίκτες σταμάτησαν για να χειροκροτήσουν τον αδικοχαμένο οπαδό του Άρη, τον 19χρονο Άλκη. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως πριν τον αγώνα η αποστολή του Βόλου άφησε λουλούδια στο σημείο που έχασε την ζωή του ο Άλκης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ