Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναβολή στο Ατρόμητος- ΟΦΗ!

Η λίγκα ανακοίνωσε την επίσημη αναβολή του Ατρόμητος- ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super league , λόγω των κρουσμάτων του COVID-19 στην ομάδα του Περιστερίου.

Σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Υγειονομικό πρωτόκολλο ορίστηκε επίσημη αναβολή στο παιχνίδι μεταξύ του ΟΦΗ και του Ατρομήτου στο Περιστέρι, καθώς καταγράφτηκαν πολλά κρούσματα στον Ατρόμητο.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ