Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Διπλό στα Τρίκαλα!

Τρίκαλα – ΑΕΛ 0-1

Εκτός έδρας νίκη που τη διατηρεί πολύ κοντά στην 1η θέση του Βορείου ομίλου της SL2, πέτυχε η ομάδα της Λάρισας κόντρα στον ΑΟΤ!

Οι «βυσσινί» κατέγραψαν την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό με τον Αγριμάκη να αποκρούει την κεφαλιά του Μπέρτου! Στο 33’ ο Ντιαλόσι των Τρικάλων με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ! Ακολούθως στο 37’ και στο 45’ ο Νικολιάς έχασε δύο καλές ευκαιρίες για την ΑΕΛ! Στην πρώτη περίπτωση η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στη δεύτερη απομάκρυνε ο γκολκίπερ Αγριμάκης!

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 65’ η προσπάθεια του Όγκμποε για την ΑΕΛ δεν βρήκε στόχο, όπως και το σουτ του Ελευθεριάδη στο 74’ από πλευράς Τρικάλων! Στο 76ο λεπτό ήρθε το νικητήριο γκολ για την ΑΕΛ όταν από κοντά ο Ακούνια βρήκε δίχτυα γράφοντας το 0-1!

Τρίκαλα: Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος (81’ Αουντίνο), Χειρίτραντας (73’ Ελευθεριάδης), Πέλκας (73’ Γκοβίνας), Ευθυμίου, Μανίσογλου (81’ Μυλόπουλος).

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Παπαγεωργίου Θ. (73’ Τσουμάνης), Παπαγεωργίου Κ. (46’ Γιάκος), Κολομπίνο, Όγκμποε, Νικολιάς (88’ Γλυνός), Ακούνια (87’ Μαυριάς)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ