Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η αγωνιστική άνοδος του Κουκλίνσκι

Ο ΠΑΟΚ, βλέποντας την ενίσχυση του Ολυμπιακού, με καινούργιο προπονητή, αλλά και στη θέση του διαγώνιου, έκανε την κίνηση με τον Καναδό ακραίο Μπαρνς, ωστόσο ο Πάβελ Κουκλίνσκι, στα τελευταία δύο παιχνίδια, έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει και να φανεί χρήσιμος στον Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο Λευκορώσος ακραίος, στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, είχε κομβική συμβολή και βοήθησε τον ”Δικέφαλο του Βορρά”, να πάρει δύο καθαρές νίκες και να καλύψει το ντεφορμάρισμα του Κουμεντάκη, το οποίο ωστόσο ήταν φυσιολογικό, μιας και εδώ και αρκετό καιρό, ήταν σταθερός κι έπαιζε στα ”κόκκινα”.

Από εκεί και πέρα, σιγά σιγά η σεζόν πλησιάζει στην τελική της ευθεία και όλα θα κριθούν τώρα. Ο Κουκλίνσκι, έδειξε με εμφατικό τρόπο την αξία του και έχει κάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Τέλος, εξίσου σημαντική, ήταν και η εμφάνιση του Μπράουν κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Καναδό κεντρικό να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με τα ”ασπρόμαυρα”, δείχνοντας την δουλειά που γίνεται στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ